Onze werkwijze.

Bedrijfssoftware implementeren is meer dan alleen technologie, het is realiseren van vernieuwing en vooruitgang in uw bedrijf. Uw processen zo vertalen naar Odoo dat er een echte bijdrage in uw bedrijfsontwikkeling wordt gerealiseerd. Dit nemen wij heel serieus.man in blue denim jacket holding white ceramic mug

Hoe wij het aanpakken

Allinx richt zich op op resultaten en praktische oplossingen. Onze focus ligt op langdurige samenwerking, waarbij we samenwerken om jouw organisatie te laten groeien. 

Met onze jarenlange ervaring en kennis van business software, zijn we in staat om zelfs de meest uitdagende problemen aan te pakken. We streven altijd naar een oplossing die perfect past bij jouw organisatie, met als doel om je zo snel mogelijk zelfstandig te laten worden. Natuurlijk blijven we altijd op de achtergrond aanwezig voor ondersteuning, optimalisatie en advies.


Kennismaking

We beginnen met een kopje koffie om elkaar te leren kennen. Wij horen graag wat jullie doen en waar de behoeftes liggen. Wij vertellen waar wij erg enthousiast over zijn: Odoo! Wij zijn er van overtuigd dat Odoo verder helpt om bedrijfsprocessen te optimaliseren en het werken met software leuk maakt.

2 Verdiepende demo

Niets is zo duidelijk als een demonstratie van de gewenste functionaliteit in een Odoo omgeving. We bereiden een omgeving voor waarin we je zoveel mogelijk een voorproefje van je mogelijke nieuwe werkwijze geven. Op basis van je feedback scherpen we de wensen en eisen nog wat verder aan.

3  Offerte

Nu we jullie goed hebben leren kennen kunnen wij een offerte maken. Hierin wordt beschreven welke oplossing we voor jullie kunnen bieden en onder welke voorwaarden. Omdat Odoo haar software standaard al zo compleet en ge├»ntegreerd aanbiedt kunnen we vaak in een korte tijd al veel werk verzetten.


4  Inventarisatie

Met de intentie dat we gaan samenwerken beginnen we met inventariseren. Hierbij gaan we een stap verder: kijken naar de huidige werkwijze, processen en aanwezige software. Zo krijgen we een gedetailleerd inzicht zodat we een projectplan kunnen opstellen voor een realistische implementatie.

5 Implementatie

Met de inventarisatie in de hand starten we met de implementatie van Odoo. Omdat we een goed beeld hebben gekregen weten we  welke apps en processen we moeten inrichten. Zo kan Odoo zo optimaal mogelijk opgeleverd worden. Dit gebeurt in overleg bij jullie op locatie of op afstand. In beide gevallen houden we intensief contact.

6  Training en support

Om goed te kunnen werken met Odoo is het van belang om kennis te hebben van Odoo en dat delen we graag. In overleg bepalen we de beste aanpak voor jullie is om Odoo te leren kennen. Dit kan middels klassikale trainingen of training on-the-job. Verder voorzien we in online studiematerialen en op maat gemaakte handleidingen waar gewenst.

Nieuwsgierig naar Odoo?

We laten graag vrijblijvend meer zien, op afstand of op locatie.

Bel ons

0527 28 40 01