Over ons.

De beste software inzetten om bedrijven verder te helpen. Onze ervaring gebruiken om in elk bedrijf weer een unieke oplossing neer te zetten en zo samen tot het mooiste resultaat komen.
Optimale samenwerking 

Bij Allinx weten we dat een succesvolle implementatie het resultaat is van een optimale samenwerking tussen partner en klant. Daarom kiezen wij ervoor om vanaf het allereerste gesprek tot ver na ingebruikname nauw met je samen te werken.

Wij werken altijd met een duidelijke planning en gebruiken een implementatiemethodiek zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Ook hebben we een ruime ervaring met implementatie van diverse ERP pakketten bij uiteenlopende bedrijven. Uiteindelijk is er niets belangrijker dan financiële grip op je bedrijf. Wij weten wat er komt kijken bij een complexe financiële administratie en zijn daarom een sparringpartner voor je controller of accountant.

Michiel Broek

“Het liefst bevind ik mij centraal tussen de gebruikers, bedrijfsprocessen en software”

Ik werk met een gestructureerde aanpak, omdat dit mij in staat stelt om kwalitatieve oplossingen te creëren die een impact hebben op jou als klant. 

Hoewel ik een brede technische kennis heb, houd ik me ook bezig met het behouden van overzicht door te denken vanuit het proces. Binnen projecten breng ik structuur aan. Deze aanpak weerspiegelt zich in mijn werkwijze, waarin ik inhoudelijke kennis en het proces altijd als een onlosmakelijk geheel zie.Harmen Vogel

“Tevreden mensen door de allerbeste oplossingen, daar krijg ik energie van."

Al meer dan 10 jaar actief in het verder helpen van bedrijven en gebruikers door passende IT-oplossingen te bedenken en te implementeren. Mijn aanpak begint met het grondig begrijpen van het bedrijfsproces, waarna ik meedenk over de beste manier om dit te realiseren. 

Ik haal veel voldoening uit het succesvol implementeren van complete oplossingen die resultaatgericht en toekomstbestendig zijn. Mijn enthousiasme, kritische blik en sociale karakter maken mij een gedreven ondernemer.Advies

Eerlijk advies op basis van
inventarisatie en haalbaarheid

Consultancy

We zijn experts in Odoo
implementaties, verbeteringen
en trainingen


Projectleiding

We houden overzicht
en bewaken de planning

Nazorg

Persoonlijke ondersteuning
per email of telefoon altijd dichtbij