Wat we doen.

Samen onze kennis bundelen om met Odoo business software tot het optimale resultaat voor je bedrijf te komen. Helpen om meer grip te krijgen op uw bedrijfsprocessen. Optimale inzet van je resources en medewerkers waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat!


Het enige platform dat je nodig hebt

Bedrijfssoftware die in complexe behoeften kan voorzien zonder ingewikkeld te zijn. Met Odoo haal je software in huis die van alle markten thuis is: intuïtief, voorzien van alle mogelijkheden, strak geïntegreerd, moeiteloos te upgraden én gebruiksvriendelijk voor bedrijf en gebruiker.

Advies

Een goede samenwerking gaat hand in hand met een eerlijk advies. Op basis van onze ervaring staan wij altijd voor een realistisch en eerlijk advies voor de situatie. Dat kan ook soms betekenen dat we aanraden om bedrijfsprocessen aan te passen aan de standaard werkwijze.


Consultancy 

Inrichting en configuratie van software kan alleen optimaal als je een expert bent. Daarom zijn wij opgeleid en gecertificeerd door Odoo.  Wij hebben jarenlange ervaring met datamigratie uit diverse systemen en zijn pas tevreden als iedereen plezierig aan het werk kan.


Projectleiding 

Om een software-implementatie in goede banen te leiden is projectleiding van groot belang. Wij zijn gewend om projectmatig te werken en op vaste momenten te communiceren met alle belanghebbenden. 


Beheer 

Na de ingebruikname begin het echte werk pas. Wij willen de betrouwbare partner zijn waar u terecht kunt voor ondersteuning, verbetering, aanvullende training en support. 

Neem een kijkje en ontdek Odoo bedrijfssoftware

Nieuwsgierig, of meer zien?

We laten graag nog veel meer zien, op afstand of gewoon op locatie.

Bel ons

0527 28 40 01