Skip to Content

Klantcase Willem Wierda


Bij Willem Wierda vind je een actueel en uitgebreid aanbod veranda’s, tuinkamers en carports passend bij je smaak en wensen. Begonnen in Balk als veelzijdig tuin- en buitenleven bedrijf, is het bedrijf nu uitgegroeid tot dé specialist in veranda’s en tuinkamers in de regio met 3 showrooms. Bekijk het mooie assortiment eens op www.willemwierda.nl

De klant centraal 

Voor Willem Wierda staat van begin tot eind de klant centraal, en dit is ook waarom ze voor een implementatie van Odoo door Allinx gekozen hebben. Waar in het verleden de informatie rondom de projecten en klanten op diverse plaatsen moest worden bijgehouden hebben ze met Odoo een alles-in-één systeem in gebruik genomen.


Verkoop en montage

Wanneer een geïnteresseerde zich meld bij het verkoopteam voor meer informatie of een showroombezoek wordt dit al in het systeem gezet. Van hieruit wordt actief bewaakt dat de afspraken en contactmomenten worden ingepland. Alles voor de perfecte klantervaring! 


Als de klant een offerte wil ontvangen kan de verkoper een dynamische offerte samenstellen met alle gewenste onderdelen en wordt er een grafische PDF offerte gegenereerd in de stijl van het gewenste product.  Met een druk op de knop is de offerte gemaild.


Maar ook na de verkoop zorgt Odoo voor een bewaking: de inmeetafspraak en de montage worden gepland en het eindresultaat wordt zorgvuldig in de gaten gehouden.


Zo mochten wij Willem Wierda helpen de kwaliteit van hun bedrijf ook centraal te stellen komen in hun software!


             


Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe systeem het helpt mee om onze kwaliteit op het hoogste niveau te houden!

Willem Wierda • Eigenaar

    De belangrijkste apps


CRM


Verkoop

Boekhouding


Agenda


Helpdesk


    Impressie

Persoonlijke offertes
CRM en activiteiten 
Productconfigurator